Početkom maja, naš najpoznatiji banjski centar postao je bogatiji za još jedan luksuzni apartman, koji se nalazi u "Randjelović resort apartments", u samom epicentru dešavanja, na samo nekoliko koraka od svih ključnih lokacija u Sokobanji.

Početkom maja, naš najpoznatiji banjski centar postao je bogatiji za još jedan luksuzni apartman, koji se nalazi u "Randjelovic resort apartments", u samom epicentru dešavanja, na samo nekoliko koraka od svih ključnih lokacija u Sokobanji. Kompletno, savremeno, moderno i novo opremljen apartman pogodan za boravak do šest odraslih osoba pruža užitak opuštanja korisnicima apartmana.
Na površini od 80m2, apartman sadrži dve spavaće sobe sa francuskim ležajem i dva odvojena samca koji se mogu po potrebi spajati. Prostrani dnevni boravak sa trosedom, dvosedom i foteljom koji su takodje pogodni za spavanje, kompletno opremljenom kuhinjom, kupatilom i osunčanom terasom. Takodje, apartman je opremlljen: wi-fi, kablovskom televizijom, LED televizorom, KLIMOM i u zimskim mesecima centralnim grejanjem.
Ako dolazite zbog odmora, zabave, rekreacije, u potrazi za zdravljem, u želji da istražujete bogatu istorisku riznicu Sokobanje ili pak uživate u modernim ritmovima sadašnjosti - na pravom ste mestu! Vaš odmor u "Randjelović resort apartmanima" idealna je prilika za raznovrstan aktivan odmor. Izvolite se uveriti!