Zimski period u Sokobanji i školski raspust je prava prilika da provedete što više vremena zajedno sa svojim mališanima na čistom vazduhu, dobrim i kvalitetnim apartmanima. Evo nekoliko predloga kada je u pitanju Sokobanja

Randjelovic Zimski period u Sokobanji i školski raspust je prava prilika da provedete što više vremena zajedno sa svojim mališanima na čistom vazduhu, dobrim i kvalitetnim apartmanima. Evo nekoliko predloga kada je u pitanju Sokobanja i privatni smestaj Randjelović.
 Apartmani Randjelović u svojoj ponudi su uvrstili još dve nove jedinice, apartman SB-5 i studio SB-6, kao i ostalil apartmani koji su planirani i kategorisani za boravak tročlane i četvoročlane poprodice. Svoje slobodno vreme možete provoditi u ranim jutarnjim ili večernjim šetnjama, sankanjem, ili plivanjem i opuštanjem u obližnjem spa i wellness centru SOKOTERME. Sokobanjske blagodati nisu ostavljale ravnodušnim ni knezove, ni kraljeve koji su prolazili ovim krajem. Priroda je bila veoma izdašna kada je u pitanju Sokobanja sa svojom okolinom.
I najvažnije od svega - UŽIVAJTE U SVEMU! Sokobanja je pravo mesto za to!